Despre noi

QuickWood

manufacturing leader

Istoric

QuickWood a fost înființată în 1975 în Danemarca de Bent Malherbe, iar după ani de zile de dezvoltare de utilaje și sisteme de șlefuire cu perii, QuickWood a devenit cel mai mare producător din lume de utilaje de șlefuire, periere, finisare si polisare cu sisteme abrazive. Versatilitatea interschimbabilă a sistemelor QuickWood funcționează impecabil, astfel încât orice perie abrazivă poate fi instalată si funcționează pe oricare dintre utilaje, de la scule manuale până la mașini de șlefuit în stil rotativ. Dacă sunteți în căutarea unui sistem fiabil, testat în timp, care funcționează cu succes nu doar în Europa ci și în America de Nord sau Asia, atunci puteți conta pe QuickWood

Astăzi deservim peste 100 de utilaje instalate deja în România de la sediul nostru din Târgu Mureș, iar în prezent, utilaje QuickWood sunt puse în funcțiune în fiecare săptămână. Vă îndemnăm să ne sunați și să vizitați o companie ce folosește deja sistemele QuickWood, astfel încât să puteți înțelege pe deplin beneficiile pe care le-ați aduce companiei dvs. achiziționând un aparat QuickWood

Tehnologia de înaltă performanță și inovația fac parte din spiritul companiei noastre

Suntem printre primele companii din lume care au transformat conceptul de perii abrazive flexibile în modele de utilaje și unelte de șlefuit și periat pentru tratarea și finisarea tuturor tipurilor de suprafețe folosite în industrie.
Aplicațiile sunt cele referitoare la sectorul mobilierului în general, producția de uși pentru clădiri și cele de mobilier, sectorul ferestrelor (ferestre, obloane, rame, glafuri, sau elemente cu suprafețe profilate), cel al scaunelor și fotoliilor, al componentelor pentru mobilierul de baie, precum și alte microcomponente.
Sistemul Quickwood constă, în practică, în pretegatirea materiilor prime, folosind perii abrazive flexibile, cu granularitate adecvată, ce permite îndepărtarea tuturor fibrelor de suprafață existente pe suprafața sau pe marginile ascuțite ale profilelor șlefuite.

Misiune

Inovația sistemului de șlefuire QuickWood este că tot ceea ce trebuie șlefuit manual poate fi realizat cu utilajele QuickWood.
Principalele avantaje le veți decoperi singuri. Vă amintim doar câteva dintre ele:

Ce echipament te interesează?

Completează formularul și te vom contacta
în cel mai sucurt timp